News

← backimes-icore
Incepand cu anul 2010 suntem importatorii renumitelor produse isel Germany AG-divizia dentara(imes-icore). Laboratorul are o  experienta de 7 ani in utilizarea sistemelor CAD/CAM, oferindu-va consultanta si cursuri de specialitate.
Dezvoltarea rapida a pietei dentare a sistemelor  cad cam necesita realizarea unei  tehnologii flexibile ,compatibile cu noile  materiale in vederea cresterii eficientei si calitatii lucrarilor dentare.
Imes icore a creat un nou standard in ceea ce priveste aceasta tehnologie, dezvoltand o linie de echipamente  destinata  stomatologiei care produce masini se frezat , software dar si consumabile .  
Coritec este un sistem  de inalta precizie utilizat  in protetica dentara. Produsele noastre sunt de  calitate germana si sunt folosite in activitatea de zi cu zi   in laboratorul de tehnica dentara.
Imes icore are cele mai performante masini de frezat,cu 4 si cu 5 axe , frezarea se poate face in mediu uscat si/sau in mediu umed. Cu aparatele noastre se pot realiza de la simple coroane dentare la punti, telescoape , abutmenturi,sisteme de ancorare iar ca si materiale se pot folosi  blocuri din oxid  zircon ,titan ,cr-co , pmma, ceara.